Monographie

En ligne (disponible) - Monographie
Dietary guidelines for the Americans, 2005 / United States. Department of health and human services. Dietary guidelines advisory committee.
Washington, D.C. : U.S. Department of Health and Human Services;U.S. Department of Agriculture, 2005, 70p.

http://www.health.gov/dietaryguidelines/dga2005/documen...
Droits d'auteur : La reproduction de ce document à des fins non commerciales est autorisée à condition que la source soit dûment mentionnée.

Mots-clés principaux
:
États-Unis
Guide alimentaire
Lignes directrices
Nutrition

Mots-clés secondaires : Acide gras polyinsaturé ; Acide gras monoinsaturé ; Activité physique ; Comportement alimentaire ; Équilibre alimentaire ; Glucide alimentaire ; Groupe d'aliments ; Obésité ; Personne âgée ; Produit laitier ; Sodium ; Végétarisme

Résumé :

The intent of the Dietary Guidelinesis to summarize and synthesize knowledge regarding individual nutrients and food components into recommendations for a pattern of eating that can be adopted by the public. In this publication, Key Recommendations are grouped under nine inter-related focus areas. The recommendations are based on the preponderance of scientific evidence for lowering risk of chronic disease and promoting health.
encourage most
Americans to eat
fewer calories, be
more active, and make

Langue : Anglais
Type d'ouvrage AQESSS : GUIDE
Doc n° : 18707 ISBN / ISSN : 0107239801
NumRec : 1870703
DGA2005.PDF
DGA2005.PDF
 

       

  Copier Permanent URL de cette page Ajouter cette page

     

disponible
Réserver
Pour réserver ce document, vous devez d'abord vous connecter


Aller vers :   IUGM    Fondation IUGM   Centre de recherche IUGM