Monographie

WI 250 N277 (disponible) - Monographie
National dysphagia diet : standardization for optimal care / National Dysphagia Diet Task Force.
[Chicago] : American Dietetic Association, 2002 (
), , vii, 47 p.


Lieux géographiques
: États-Unis

Mots-clés principaux
:
Dysphagie
Intervention nutritionnelle
Régime thérapeutique
Recommandation nutritionnelle

Mots-clés secondaires : Aliment en purée ; Aliment ; Préparation des repas ; Hydratation ; Aliment liquide

Résumé :

Text provides a standardized diet for patients experiencing dysphagia with emphasis on improving their tolerance of normal levels of food texture and liquid viscosity. Provides sample diets, meal preparation methods, and practice applications. For healthcare professionals. Softcover with perforated pages. DNLM: Deglutition Disorders--diet therapy.

Langue : Anglais
Doc n° : 24141 ISBN / ISSN : 9780880913157
NumRec : 2414103
 

       

  Copier Permanent URL de cette page Ajouter cette page

     

disponible
Réserver
Pour réserver ce document, vous devez d'abord vous connecter


Aller vers :   IUGM    Fondation IUGM   Centre de recherche IUGM